Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Beszerzői tevékenység

A beszerzői tevékenység mögött lévő folyamatok gyakran még most sem kellő hatékonysággal támogatják a beszerzés stratégiai jellegét, – pedig ez alapozza meg a gyártás sikerét. Biztosítja, hogy a megfelelő minőségű alapanyagok a megfelelő időben, ideális árszinten kerüljenek be a gyártási folyamatba.

Egy idő után azonban a legtöbb cég életében rutinná válik a beszerzői tevékenység, vagy éppen idő hiányában mellőzik a beszerzési folyamatok rendszeres felülvizsgálatát. Ám egy apró hiba is elég ahhoz, hogy a termelés hatékonysága csökkenni kezdjen, vagy nem várt készlethiány állítsa le akár az egész gyártási folyamatot.

Célunk, hogy segítsünk Önnek kiküszöbölni ezeket a hibalehetőségeket.

  • Miután felmértük igényeit, egyedi kéréseit,
  • megkeressük a cége számára legmegfelelőbb alkatrészeket, termékeket, és azok beszállítóit,
  • a beszerzéshez kapcsolódó feladatokat pedig részben, vagy akár teljes egészében átvállaljuk a partneri kontroll biztosítása mellett.

Akár a problémás, nehezen beszerezhető vagy hosszú átfutási idővel rendelkező termékek beszerzői tevékenységét is átvállaljuk Öntől. Így Önnek több ideje és energiája marad, akár egy, a gyártás hatékonyságát vagy biztonságát fokozó KAISEN vagy LEAN folyamat kiépítésére.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a beszerzés területén, továbbá amerikai központtal rendelkező anyacégünknek köszönhetően kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az USA-ban. Így otthonosan mozogva ezen a piacon, gyors átfutási idővel tudjuk beszerezni az USA szabvány szerinti termékeket.

 

sunbelt_beszerzoi_tevekenyseg

Európai Regionális Fejlesztési Alap