Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Cégre szabott megoldások,
a nap 24 órájában

A gyártó cégek beszerzési osztályai napjainkban meglehetősen túlterheltek. Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy a cégen belüli folyamatok kötöttsége miatt az apró hibák kezelése gyakran rugalmatlanul zajlik. Eközben a vállalat értékes időt és energiát veszít, melyeket más, stratégiai fontosságú folyamatokra is összpontosíthattak volna.

Sokszor csak egy külső szem képes meglátni és kezelni ezeket az apró, ám rendkívül bosszantó problémákat. Mi a Sunbeltnél hiszünk abban, hogy ha levesszük a felesleges terhet a beszerzők válláról, több idejük és energiájuk marad a lényegi feladatokra összepontosítani. Hosszú távon pedig csak ez segítheti elő a fejlődést mind egyéni, mind céges szinten.

Tudatosan van kevés ügyfelünk. Nem szeretnénk a végletekig kapacitást bővíteni, hogy továbbra is maximálisan odafigyelhessünk rájuk, a nap 24 órájában. A közös munkához ugyanis elengedhetetlen a folyamatos kapcsolattartás. Valóban érteni akarjuk, hogy partnereink milyen kihívásokkal néznek szembe, hiszen csak így tudjuk megtalálni számukra a legjobb megoldást.

Ez nem azt jelenti, hogy ügyfeleink teljesen elvesztik a kontrollt a beszerzési folyamatok fölött, és mindent mi veszünk kézbe. Csupán segítünk abban, hogy a belső céges folyamatok valóban zökkenőmentesek legyenek. Nem szeretnénk elvenni mások munkáját – éppen ellenkezőleg, hozzáadunk, s megkönnyítjük azt.

rolunk-img

Munkatársaink

Kálmán Attila

Kálmán Attila

Értékesítési vezető

Hosszú évek óta foglalkozom beszerzéssel. A főiskolai tanulmányaimat Szolnokon végeztem logisztika szakirányon, ahol kereskedelem szakos közgazdász diplomát szereztem. Ezt követően egy hipermarket lánc debreceni egységében dolgoztam beszerzőként. 2005-ben teljesen új fordulatot vett az életem, hátrahagytam a korábbi munkámat és a Sunbelt Supply LLC-vel közösen létrehoztuk a Sunbelt Kft-t, amiben azóta is értékesítési vezetőként nap, mint nap azért dolgozok, hogy biztosítsam a cég sikerét és kiszolgáljam a partnereink igényeit.

Amikor éppen nem értékesítési vezetőként tevékenykedek, a szabadidőmet a három fiammal és a feleségemmel töltöm. Emellett arra is időt szánok, hogy önkéntes munkát végezzek. Jelenleg a debreceni Waldorf iskola működését segítem. A kedvenc időtöltésem pedig a főzés, amit persze mind a családom, mind a baráti társaságunk nagyon értékel.

Somogyvári Róbert

Somogyvári Róbert

Raktárvezető

Diplomámat az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szereztem gépészmérnökként. A főiskolai tanulmányaimat követően 14 évig dolgoztam egy debreceni épületgépészeti cégnél tervezőként. A Sunbelt Kft-nél 2010 óta látok el raktárvezetői feladatokat. Nagyon élvezem a munkámat a Sunbelt Kft-nél, hiszen minden nap tartogat számomra valami újdonságot.

Attilához hasonlóan én is édesapa vagyok. Három kislányom van, akik a debreceni Waldorf iskolába járnak. Egyetértek az iskola céljaival és elképzeléseivel, így az aktív, önkéntes munkát vállaló szülők táborát erősítem. A szabadidőmet szeretem a természetben tölteni a családommal együtt, ezért nyaranta kiköltözünk a saját tanyánkra, ami mindannyiunk számára nagy élményt jelent.

Központunk

A Sunbelt Supply LLC 1990-ben jött létre a texasi Round Rockban. Számos típusú termék nagykereskedelmével és technikai segítségnyújtással foglalkozik. A Sunbelt Supply LLC elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek minőségi termékeket, időben történő szállítást, versenyképes árakat biztosítson, Kereskedői Menedzsment Rendszereket & Szolgáltatásokat, Kereskedői Készletnyilvántartó programokat és technikai segítséget nyújtson.

A Sunbelt Supply LLC termékeivel többek között jelen van a számítógépgyártás, félvezetőgyártás, hűtéstechnika, automatizálás, űrhajózás, hadipar, olajipar, elektronikai ipar és az építőipar területén.

A cég jelenlegi négy telephelyén biztosítja a globális jelenlétét. Az USA-ban, a Houstonban és Round Rockban található központjaiból működik a cég, 2005-óta Magyarországon is jelen van a debreceni telephelyén keresztül, illetve 2013-ban nyílt meg a malajziai egysége a vállalkozásnak.

Hasznos tudnivalók

Szeretné átláthatóbbá tenni beszerzési folyamatait? Töltse le ingyenes tanulmányunkat, hogy megismerhesse a legfontosabb szempontokat!
Ha csak ízelítőre kíváncsi, kattintson a tovább gombra!

Ajánlatkérés

Az űrlap kitöltésével egyszerűen kérhet tőlünk ajánlatot különféle egyedi szolgáltatásainkra vonatkozóan.

Az ajánlatkérés során az alapvető adatok megadásán túl, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy fotót, vagy egyéb fájlt (például a termék adatait összefoglaló táblázatot) is csatoljon. Így sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a termékek paramétereinek minél pontosabb átadása.

Ajánlatkérés »
Európai Regionális Fejlesztési Alap