Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Ipari kötőelemek és alkatrészek

Abban az esetben, ha minél hamarabb szeretné megtalálni a megoldást a problémájára, de nem szeretne túl sok időt és energiát tölteni az ipari kötőelemek és alkatrészek felkutatására, töltse ki >>ajánlatkérő űrlapunkat<<és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az ipari kötőelemek és alkatrészek területén az alábbiakban talál egy rövid összefoglalót, ami azonban csak ízelítő az általunk forgalmazott termékek listájáról. Célunk, hogy az Ön számára szükséges terméket a lehető leghamarabb, illetve az Ön számára minél kevesebb energiabefektetéssel találjuk meg.

Amerikai beszerzési központunknak köszönhetően széles gyártói és beszállítói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így valamennyi iparág számára rövid átfutási időn belül tudjuk biztosítani az USA szabványoknak megfelelő termékeket.

Legnagyobb beszállítónk központunk – a Sunbelt Supply LLC – mely termékeivel jelen van többek közt a számítógépgyártás, félvezetőgyártás, szélerőmű, automatizálás, hadipar, olajipar és az elektronikai ipar területén is.

Ismerje meg kínálatunk rövid összefoglaló listáját az ipari kötőelemek és alkatrészek kategóriájában.

 • Kábelkötegelők
 • Kábelkötegelő kiegészítők
 • Biztosítékok
 • Tömítések
 • Hűtőbordák
 • Szigetelők
 • Gombok, fogantyúk

 

Ipari kötőelemek és alkatrészek

A fenti lista egy rövid kivonata az általunk forgalmazott ipari kötőelem választéknak. Amennyiben nem találta meg az Ön számára szükséges terméket, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az Ön számára legideálisabb megoldásról.

  Az űrlap kitöltésével egyszerűen kérhet tőlünk különféle egyedi szolgáltatásainkra vonatkozóan ajánlatot.
  Az ajánlatkérés során az alapvető adatok megadásán túl, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy fotót, vagy egyéb fájlt (például a termék adatait összefoglaló táblázatot) is csatoljon. Így sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a termékek paramétereinek minél pontosabb átadása.

  További fájlok hozzáadása

  Európai Regionális Fejlesztési Alap