Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Minőség-ellenőrzés

A gyártásellátási folyamat másik fontos lépcsője a minőség-ellenőrzés. Ennek a célja, hogy minden esetben kiszűrjük a hibás termékek megrendelőhöz való beérkezésének lehetőségét. A következőkben tudunk segíteni cégének:

  • alap- és segédanyagok, félkész és késztermékek alapfunkcióinak ellenőrzése,
  • méret- és minőségi kritériumoknak való megfelelés ellenőrzése,
  • kialakítással és funkcionalitással kapcsolatos minőség-ellenőrzés.

A gyártói minőségbiztosítási rendszer mellett lehetősége van a vevői minőségbiztosítási rendszer alkalmazására is, mely az egész raktáron lévő készletre is kiterjeszthető. Ennek egyik legfőbb előnye, hogy a megrendelői lehívás előtt kezelhetőek a hibás termékek.

Többszörözze meg a minőség-ellenőrzés hatékonyságát

A gyártónál történő minőség-ellenőrzésen túl raktárunkban lehetőség van további ellenőrzési pontok beillesztésére. A termékek beérkeztét követően első lépésként mennyiségi átvételen túl az Önök kritériumai által meghatározott ellenőrzési folyamatokat építjük be az ellenőrzési rendszerbe, ezzel is növelve az Önök beszerzési biztonságát.

További biztonságot nyújt egyedileg kombinált FIFO és LOT rendszerünk, mely segítségével a megrendelő gyártásbiztonságát 24 órán belül kezelni tudjuk nem megfelelő minőségű termék esetén. Mindezt azzal érjük el, hogy raktárunkban mindig tartunk egy minimális lehívásnak megfelelő mennyiséget abból a termékből, ami már az ön gyártási folyamatain végig ment, ezért 100%-ban megfelel a saját és megrendelői elvárásainak. Az adott LOT-számhoz tartozó részmennyiségeket addig tartjuk raktárunkban, míg a gyártás meg nem bizonyosodott arról, hogy az újabb beszállítás is megfelel minden előírásnak, saját és vevői minőségi követelménynek.

 

 

sunbelt_minosegellenorzes

Európai Regionális Fejlesztési Alap