Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Készlet- és raktármenedzsment

Biztosan elgondolkozott már azon, hogyan szabadíthat fel kapacitást cége működésének ezen területein. Ha ránk bízza készlet- és raktármenedzsment feladatait, a felszabadult időt és energiát más stratégiai fontosságú területekre összpontosíthatja.

Ehhez nem kell mást tennie, mint

  • meghatároznia azon termékek körét, melyeket debreceni raktárunkban szeretne tartani.
  • Ezt követően mi az előrejelzések alapján megkeressük az optimális beszállítót, beszerezzük a termékeket,
  • majd raktárunkban feltöltjük és folyamatosan fenntartjuk az igényelt készletszintet
  • és a közösen meghatározott újrarendelési pontoknak megfelelően nem csak a napi működéshez szükséges kiszállítások feladatait látjuk el, hanem a folyamatos ellátás biztosítása érdekében figyeljük a készletszinteket is.

Amennyiben szükségesnek találja, megegyezés szerint több ellenőrzési pontot is beépíthetünk a készlet és raktármenedzsment folyamataiba – így a kontroll továbbra is az Ön kezében lesz, s mi csupán a felesleges terhet vesszük le a válláról, hogy cége zavartalanul működhessen.

Az amerikai és ázsiai gyártóktól érkező termékei esetében a földrajzi távolságok okozta beszerzési kockázatokat is csökkentheti, ha nálunk raktározza termékeit. Nálunk raktározhatja akár az egész éves rendelési mennyiségét is, azonban fizetnie csak a lehívott mennyiségek után kell.

Ezzel egyidőben csökkentheti adott termékei beszerzési idejét is, hiszen Magyarország területén akár 24-48 órán belül megkaphatja a lehívott termékeket a debreceni raktárunkban tartott készletekből.

Készlet és raktármenedzsment szolgáltatásunk továbbá leveszi az Ön válláról a problémás vagy hosszú beszerzési folyamattal járó termékek beszerzéséhez kapcsolódó terhek jelentős részét is.

Készletfigyelő programunk segítségével pedig könnyedén visszakeresheti saját rendeléseit, illetve betekintést nyerhet raktárunkban tartott termékei készletszintjére vonatkozóan is.

 

 

sunbelt_keszlet_es_raktarmenedzsment

 

Európai Regionális Fejlesztési Alap