Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Egyedi megoldások

A cégek belső folyamatainak kötöttsége gyakran azt eredményezi, hogy a speciális problémákat csak nehezen, rugalmatlanul tudják kezelni az adott vállalaton belül. Mi nem hátrálunk meg, amikor ügyfeleink egyedi problémákkal és igényekkel fordulnak hozzánk.

Előfordult már az Önöknél, hogy felhasználás során kiderült egy új termékről, hogy mégsem volt beilleszthető a gyártási folyamatba? És olyan sürgősen kellett volna megoldani a problémát, mint amilyen hirtelen felmerült az?

Gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor egy termék kisebb, gyártási folyamatot vagy beépítést elősegítő átalakítására, megmunkálására nincsenek felkészülve a vállalatok, sem folyamatok, folyamat leírások terültén, sem pedig munkaerő szempontjából.

Ezekben az esetekben célravezető megoldást jelenthet ezen folyamatok kihelyezése.

A probléma felmerülését követően egy gyors műszaki egyeztetést követően megtervezzük a problémamegoldás lépéseit, kidolgozzuk a szükséges terveket, majd kivitelezzük azokat, folyamatos megrendelői egyeztetés mellett.

Cégre szabott egyedi megoldásokat kínálunk például az alábbi területeken:

  • Új termék bevezetéséhez szükséges többféle, kis darabszámú alkatrész felkutatása és beszerzése, egy forráson keresztül.
  • KANBAN-rendszer kiépítése és működtetése.
  • Konfekcionálás: azon termékeit, mely valamilyen okból nem felelnek meg száz százalékban a gyártási előírásoknak, a megrendelő utasításainak megfelelően átalakítjuk, olyan termékek esetében is, melyek nem általunk kerültek beszerzésre.
  • Fejlesztőmérnöki támogatás és prototípusgyártás.
  • Egyedi kiszerelések csomagolása, egyedi összeszerelések.
  • Meglévő terméken végzett javítási munkálatok.
  • Vámkezelés.

Ha nem talált portfóliónkban olyan szolgáltatást, ami megoldást jelent az Ön számára, mi kialakítjuk az igényeinek megfelelő egyedi megoldásokat.

sunbelt_egyedi_megoldasok

Európai Regionális Fejlesztési Alap