Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Adresse: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Praktische Informationen

A letölthető dokumentumban 10+1 pontot hasznos tudnivalót olvashat el, ezek közül kiemelnénk 3 fontos tudnivalót. 

Minőség-ellenőrzés

Ha közvetlenül a gyártótól rendel, a minőség-ellenőrzés a próbagyártás során az egész ellátási láncra kiterjed.
Sorozatgyártásnál dönthet úgy, hogy a gyártói minőségbiztosítási rendszert alkalmazza, amely lehetővé teszi a beavatkozást az adott ellenőrzési pontoknál. Ha viszont úgy dönt, hogy egy beszerzés- és raktármenedzsment szolgáltató cég segítségét veszi igénybe,

akkor a gyártói minőség-ellenőrzésen túl, a sorozatgyártásba kerülő termékeknél lehetősége van az Önök minőségbiztosítási rendszerének alkalmazására, mely a raktáron lévő készletre is kiterjeszthető. Ezáltal a megrendelői lehívás előtt lehetővé válik a hibás termékek kezelése.

Ellátási biztonság

Közvetlen gyártói kapcsolat során lehetőség van a szerződött mennyiséghez kapcsolódó árgaranciára, valamint cseretermék gyártatására, amennyiben hibásan érkezik egy adott termék. Minderre a közvetett beszerzés során is sor kerül, ám ebben az esetben a hibás termékek kezelése a beszállítón keresztül történik, gyártótól független, azonos színvonalú szolgáltatást nyújtva.

Ilyenkor az adminisztrációs terheket teljes egészében a beszállító viseli,

a gyártásbiztonságot pedig a minőségbiztosítási rendszeren túl a FIFO (First In First Out) és a LOT (gyártási tételszám azonosító) kombinált alkalmazásával garantálja.

Vámkezelés

Ha a gyártáshoz szükséges alkatrészek csupán harmadik országból szerezhetőek be, a raktármenedzsmenttel foglalkozó szolgáltató cégek szabadforgalomba helyezett termékeket biztosítanak az Ön számára.

Ezen felül az egyéb forgalomba helyezéshez szükséges ügyintézéseket, dokumentációkat is biztosítják, így nem kell bajlódnia az adminisztrációs terhekkel.

Erre azonban ebben a formában nincs lehetősége, amennyiben úgy dönt, hogy közvetlenül a gyártótól rendel.

Európai Regionális Fejlesztési Alap