Telefon: +36 20/55-66-356 E-mail: info@sunbelt.hu Cím: H-4031, Debrecen, Kishatár u. 16/C-D.

Esettanulmányok

MLKBT

A magyarországi ipari gyártó vállalatok beszerzési szokásairól, helyzetéről Gábor Zsolttal, a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnökségi tagjával és Kemendy Nándorral, az MLBKT tagozataként működő Beszerzési Vezetők Klubjának (BVK) vezetőjével beszélgettünk. 

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

Elektromont

Az Elektromont Kft. életében a kb. tíz év alatt logisztikai és beszerzési területen megszerzett tapasztalatokról, az aktuális kihívásokról és az osztály működésének mindennapjairól Fenyő Ágnessel, és Rozs Péterrel beszélgettünk.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

KUKA Robotics Hungária Ipari Kft

A KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. 24 éve van jelen Magyarországon, mint vezető vállalat az ipari robotok gyártásában. A cég több mint 100 éve alakult Németországban, és jelenleg is 100%-ban német érdekeltségű a vállalt, ami határozottan érződik a folyamatok szervezettségén, a cég etikus magatartásán és precíz tevékenységén. A KUKA Robotics-tól Szalai Krisztiánnal beszélgettünk, aki a cég beszerzésért felelős vezetője.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

NCT

A komplett gépcsomagok és kis szériás termékek összhangjának specialistájánál, az NCT-nél Kiss Istvánnal beszélgettünk a beszerzési osztály mindennapjairól.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

NI

Simon Zoltánnal arról beszélgettünk, hogy hogyan lehet hosszú távú, sikeres, minkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani és fenntartani, a National Instruments Hungary Kft. gyakorlatán keresztül megközelítve a kérdéskört.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

Protecta

A Protecta Kft. kooperátorával, Csapó Viktorral a beszállítói kapcsolatok ápolásáról és a beszerzés területén várható változásokról beszélgettünk.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

Epcos

Az EPCOS Kft-től Vörös Krisztiánnal beszéltünk, aki a cég anyaggazdálkodási és telephely üzemeltetési vezetője. Ezt a pozíciót 2007 óta tölti be, korábban telephely beszerzőként, és Németországban stratégiai beszerzőként tevékenykedett szintén az EPCOS alkalmazásában.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

Videoton

A Videoton Autóelektronikai Kft. beszerzési területén kialakult szokásokról és a tapasztalható kihívásokról, valamint a szakterületen várható jövőbeli változásokról Angyali Csabával, a beszerzési feladatok ellátásáért és koordinálásáért felelős vezetővel beszélgettünk.

Esettanulmány megtekintése (pdf) »

Európai Regionális Fejlesztési Alap